novi čelnik HSS-a / Vuco o mogućoj kandidaturi za gradonačelnika: 'Ja sam jedini koji može parirati Kerumu'

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Zbog pandemije i činjenice da se koncerti ne održavaju, kaže Vuco, ima više vremena pa će mu stranka biti na prvom mjestu

7.2.2021.
20:50
Emica Elvedji/PIXSELL
VOYO logo

Za novog predsjednika splitskog HSS-a na unutarstranačkim izborima odabran je pjevač Siniša Vuco. Vijest je to koju je na svom Facebooku objavio i predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja sam svoj cijeli život HSS-ovac. To je stranka starija od stotinu godina, s ogromnim političkim kapitalom i neizmjernom povijesnom važnošću. Stjepan Radić za mene je bio i ostao jedan od najvećih Hrvata ikad rođenih. Osim toga, Krešo Beljak je veseljak kao i ja. Obojica smo impulzivni i energični, a to mi se sviđa, a mislim i da smo pošteni", rekao je Vuco za Večernji list.

Vuco: Ja sam jedini koji može parirati Kerumu

Zbog pandemije i činjenice da se koncerti ne održavaju, kaže, ima više vremena pa će mu stranka biti na prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
estradnjak u politici /

Pjevač Siniša Vuco izabran za predsjednika splitskog HSS-a: Bit će i kandidat za gradonačelnika!

Image
estradnjak u politici /

Pjevač Siniša Vuco izabran za predsjednika splitskog HSS-a: Bit će i kandidat za gradonačelnika!

''Naš je cilj vratiti HSS-u u Splitu i Dalmaciji na mjesto koje zaslužuje. To nije samo stranka zagrebačkog prstena već cijele Hrvatske. Moj zadatak je da konsolidiram stranku, privučem članstvo i osiguram infrastrukturu, a zatim ćemo vidjeti kako ćemo izaći na lokalne izbore - samostalno ili u koaliciji sa srodnim strankama'', rekao je.

Krešo Beljak izjavio je da je Vuco jedan od kandidata za gradonačelnika, ali da detalji još nisu dogovoreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje namjere u politici, Vuco naziva poštenima i plemenitima, a ako postane kandidat za gradonačelnika, u jedno je siguran.

''Ja sam jedini koji može parirati Kerumu. Obojica smo iz naroda, ljudi nas vole, volimo zabavu, hranu i piće. Ako budem kandidat za gradonačelnika jedva čekam sučeljavanje. To će biti gledanije od debate između Trumpa i Bidena'', rekao je Vuco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef HSS-a Beljak smatra da Vuco ima šanse na izborima. ''Ne vidim zašto ne bi imao. Po čemu se to Vuco razlikuje od nekih drugih kandidata u Splitu. Narod ga voli, a svoju marljivost i poštenje je više puta dokazao. Vjerujem da ćemo uz Vucu i revitalizirati našu stranku u Splitu'', zaključio je Beljak za Večernji list.

HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo