zdravstveni problemi / Vrkić opet hospitaliziran: Osječki gradonačelnik bit će podvrgnut kardiokirurškom operativnom zahvatu

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Vrkić je hospitaliziran zbog bolova u prsnom košu, ali su nalazi pokazali da se ne radi o novom srčanom udaru

16.4.2019.
15:05
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Stabilno je zdravstveno stanje osječkog gradonačelnika Ivana Vrkića, koji je u ponedjeljak ponovno hospitaliziran na Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkog KBC-a, iz kojega kažu kako će on ipak ovih dana biti podvrgnut kardiokirurškom liječenju i operaciji.

Voditelj Zavoda Zorin Makarović izjavio je novinarima da je gradonačelnik hospitaliziran zbog bolova u prsnom košu, ali su nalazi pokazali "da se ne radi o novom srčanom udaru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koronarografija je pokazala kako postoje nova suženja na srčanim arterijama te će biti nužno kardiokirurško liječenje i operacija, ali je gradonačelnikovo stanje trenutno stabilno i dobro se osjeća, rekao je Makarović i najavio kako će se operacija obaviti "ovih dana".

Dogradonačelnik Boris Piližota gradonačelniku je, u ime svih djelatnika Gradske uprave, izrazio podršku i poželio što brži oporavak te povratak na radno mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako Gradska uprava do tada funkcionira redovno sa svim aktivnostima i poslovima koji su u njezinoj nadležnosti kao jedinice lokalne samouprave.

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić hospitaliziran je na Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkog KBC-a i 13. prosinca prošle godine, kada su mu nakon obavljenog pregleda te koronarografije krvih žila ugrađeni stentovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo