SUNCE, SNIJEG I KIŠA / Vrijeme kroz tjedan promjenjivo: Ponedjeljak sunčan, a u utorak i srijedu kiša i snijeg

Utorak promjenjivo s kišom i pljuskovima, lokalno i obilnim. Kiše će biti i u srijedu, a zatim u četvrtak i na Jadranu vedrije i sunčanije. Izmjenjivat će se jugo i bura, a temperatura se neće previše mijenjati

4.12.2023.
7:10
VOYO logo
Image
Foto: RTL

Idućih sati pretežno sunčano, od sredine dana sa zapada rast naoblake, a navečer i u noći na utorak na sjevernom Jadranu malo kiše, u Gorskom kotaru i nešto snijega. Umjerena i jaka bura će oslabjeti i okrenuti na jugo i južni vjetar. Dnevna temperatura na kopnu tek koji stupanj iznad nule, a na moru između 8 i 12.

Image
Foto: RTL

Utorak promjenjivo, u gorju snijeg, a na zapadu unutrašnjosti poslijepodne malo oborina na granici kiše i snijega. U srijedu većinom oblačno sa snijegom, a zatim u četvrtak razvedravanje sa zapada. Temperatura će biti malo viša u odnosu na danas, ali i dalje ostaje hladno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Utorak promjenjivo s kišom i pljuskovima, lokalno i obilnim. Kiše će biti i u srijedu, a zatim u četvrtak i na Jadranu vedrije i sunčanije. Izmjenjivat će se jugo i bura, a temperatura se neće previše mijenjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo