adidas kvartovski kros / Vrijeme je da Ribnjaku pružimo kros kakav zaslužuje!

Image

Subotu rezervirajte za novo izdanje adidasovog kvartovskog krosa, koji će se održati 31.8.2013. u najljepšem zagrebačkom parku Ribnjaku na kojem će Matea Matošević, naša državna prvakinja na srednje i duge pruge predstaviti iz nove jesenske kolekcije najtraženije tenisice za trčanje u 2013. adidas Energy BOOST ™ u ljubičastoj boji.

29.8.2013.
16:40
VOYO logo

Adidas je pokrenuo originalni format utrka pod nazivom adidas kvartovski kros kako bi popularizirao trčanje u Hrvatskoj i kako bi sportskim druženjem oživio parkove i ulice grada Zagreba.  Cilj je okupiti trkače svih dobi i razina spremnosti, koji se natječu za kvart iz kojega dolaze te ostvarenim rezultatima sakupljaju bodove za "ekipu" svojeg kvarta. Po završetku svih 5 kroseva, najuspješnija "ekipa", ali i svaki trkač koji nastupi na svim utrkama, osvajaju nagrade. Više o adidas krosu i utrci na Ribnjaku možete pronaći na: https://adidastrcanje.hr/

Natjecateljima će se na ovoj prekrasnoj i omiljenoj lokaciji trkača iz zagrebačkog centra, pridružiti i naša državna prvakinja na srednje i duge pruge Matea Matošević u svojim novim adidas Energy BOOST™ ljubičastim tenisicama, koje plijene pažnju svojim vrhunskim performansama i dizajnom.  

BOOST™ tenisice za trčanje unijele su revoluciju u svijet trčanja jer koriste revolucionarnu tehnologiju proizvodnje uložaka za tenisice, koja pruža najveći povrat energije pri trčanju i prilagođava se gotovo svim uvjetima trčanja, poput neravnog terena i dugih dionica. Ključ BOOST™ inovacije su tisuće malih kapsula energije, smještene u posebnim ulošcima obuće. Njihova jedinstvena struktura stanica omogućuje im spremanje i otpuštanje energije, svakim korakom. BOOST™ tehnologija spaja inače kontradiktorne efekte -  pozitivan učinak mekanog uloška i kvalitetu trčanja.

BOOST™ tehnologija je nagrađena Runner’s World 2013 nagradom za debitanta godine i već je na svom prvom pojavljivanju na maratonu u Tokiju odnijela glavnu nagradu. To je bio samo početak. Plan je da BOOST™ zamijeni uobičajen EVA materijal u svim adidasovim tenisicama za trčanje do 2015. godine.

Uz ljubičaste BOOST™ tenisice (Q34010) koje će nositi Matea, dostupne su i muške žute BOOST™ tenisice za trčanje(G97560).

Posjetite www.adidas.com/Boost za više informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo