TV PREMIJERA - 'Nezaustavljivi' / Vrijeme istječe, a vlak smrti prijeti katastrofom

Posljednji film velikog režisera Tonyja Scotta prije iznenadne smrti bio je blockbuster 'Nezaustavljivi', djelomično inspiriran istinitom pričom. Ovu TV premijeru pogledajte u subotu u 20 sati na RTL Televiziji!

8.3.2014.
9:53
VOYO logo

Veteran i inženjer željeznice Frank Barnes (Denzel Washington) nadgleda posao novaka Willa Colsona (Chris Pine) na lokomotivi koja se kreće nedaleko Stantona. U međuvremenu, na drugoj lokaciji, zaposlenici Dewy (Ethan Suplee) i Gileece (T.J. Miller) dobivaju naredbu od stožera da jednu lokomotivu s teretom pomaknu s tračnica na kojima se nalazi.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

No zbog katastrofalne pogreške, lokomotiva bez vlakovođe i s osam vagona toksičnog tereta nekontrolirano pojuri prema naseljenom mjestu. Nakon pokušaja marinaca da se helikopterom spuste na odbjegli vlak i izbace ga s tračnica na nenaseljenom području, sudbina stanovnika grada ovisi o Franku Barnesu i Willu Colsonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Posljednji film koji je režirao veliki Tony Scott prije iznenadne smrti bio je blockbuster „Nezaustavljivi", djelomično inspiriran istinitom pričom o teretnom vlaku izvan kontrole i dvojici vlakovođa koji su ga pokušali zaustaviti.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Nominiran za nagradu Akademije u kategoriji najboljeg zvuka, uzbudljiv film, koji je pohvaljen kao jedan od boljih u Scottovoj bogatoj filmografiji - brzog tempa, glasan i nezaustavljiv baš kao vlak koji juri sa smrtonosnim teretom, ovaj iznimni triler oduševit će nas akcijom, ali i predstavama velikih holivudskih glumaca – ustoličene zvijezde Denzela Washingtona i nove mlade nade – Chrisa Pinea (Star Trek).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo