OČEKUJTE NEVRIJEME / Danas toplo i vruće, no već za vikend stiže neugodna i prilično žestoka promjena: Upozorenje stiže i od Meteoalarma

Image

Temperature će lokalno prelaziti visokih 30, što su prave ljetne vrijednosti. Zbog izrazito toplog vremena grije se i more, pa su temperature jučer na mjestima bile više od 20

20.5.2022.
9:56
VOYO logo

Meteorologinja N1 televizije Tea Blažević prognozirala je kakvo nas vrijeme čeka narednih dana. U zapadnom dijelu zemlje je umjereno do pretežno oblačno, dok je drugdje vedro. Vrlo niske temperature izmjerene su u unutrašnjosti, pa je primjerice u Gospiću jutros u 6 sati izmjereno 1,8 stupnjeva.

U nastavku dana diljem zemlje će biti vrlo toplo i vruće. Temperature će lokalno prelaziti visokih 30, što su prave ljetne vrijednosti. Zbog izrazito toplog vremena grije se i more, pa su temperature jučer na mjestima bile više od 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vikend mogući pljuskovi

U subotu će biti vruće, ali poslijepodne česti pljuskovi u unutrašnjosti, lokalno bi mogli biti izraženiji, uz grmljavinsku aktivnost. Na moguće nevrijeme upozorava i sustav Meteoalarm DHMZ-a. Na moru će se tijekom subote zadržati uglavnom suho i većinom sunčano.

Nedjelja donosi stabilnije prilike i malo niže dnevne temperature. Tek je rijetko gdje moguć kakav prolazni i kratkotrajni pljusak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo