INICIJATIVOM DO CILJA / Vrdoljak poručio SDP-u da potpišu opoziv Vlade: Franko Vidović odazvao se pozivu

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Mislim da je svima potpuno jasno da, nakon što se potpunom kaosu na desnici između Mosta i HDZ-a danas priključio i Hasanbegović, stabilne većine u Saboru jednostavno nema'

8.5.2017.
17:59
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Šef HNS-a Ivan Vrdoljak na svom Facebooku objavio kako su se IDS i HSU priključili inicijativi njegove stranke o opozivu Vlade Andreja Plenkovića. Vrdoljak je napisao kako je HNS do sada skupio 13 potpisa te da im je potreban 31 potpis, pa je šef HNS-a pozvao i SDP da se pridruži njihovoj incijativi.

"Kolege i prijatelji, liberali iz IDS-a, pridružili su nam se zajedno s HSU-om i stavili svoja tri potpisa na naš prijedlog za opoziv Vlade. Sad nas je 13 od potrebnih 31 i nadam se da će nam se kolege socijaldemokrati uskoro pridružiti inicijativi. Mislim da je svima potpuno jasno da, nakon što se potpunom kaosu na desnici između Mosta i HDZ-a danas priključio i Hasanbegović, stabilne većine u Saboru jednostavno nema", napisao je Vrdoljak na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Franko Vidović, član Predsjedništva SDP-a, napisao je na svom Facebooku kako će dati potpis inicijativi HNS-a. "Kolega Vrdoljak kuca na otvorena vrata. Ja ću sigurno potpisati inicijativu, mada ne vidim u čemu se suštinski razlikuje od inicijative za smjenu Barišića, Marića, Dalić... drago mi je da isto vidimo stvari", napisao je Vidović na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo