Modularan i moderan / Vozili smo Peugeot 308 SW

Image
Foto: PR fotografije

Peugeot je u Zagrebu predstavio novu generaciju svog kompaktnog karavana baziranog na aktualnom hrvatskom i europskom automobilu godine.

13.6.2014.
16:22
PR fotografije
VOYO logo

Novi 308 SW je produžena je verzija limuzine, koja je odmah po dolasku na tržište okrunjena brojnim priznanjima. Spomenimo tako titulu HR Auto 2014. godine, dodijeljenu od strane Zbora automobilskih novinara pri Hrvatskom novinarskom društvu, Cro Auto za 2014. godinu, te Europski automobil 2014. godine od strane renomiranih novinara iz 22 europske zemlje.

Kućni dizajneri osmislili su velik i dinamičan karavan, niskog, snažnog i sportskog izgleda, dužine od 4,58 m. Najlakše ga je opisati kao broj manji 508 SW. Zbog raskošnih dimenzija moći će udovoljiti klijenteli koja traži osnovne odlike karavana: prostranost, izdašan prostor u unutrašnjosti, modularnost i praktičnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

U unutrašnjosti, moderan, čist i inovativan i-Cockpit, omogućava vozaču i putnicima jedinstven doživljaj. Prtljažnik volumena 610 litara je među najboljima u segmentu. Njegove jednostavne linije tvore praktičan i funkcionalan prostor. Rukovanje je krajnje jednostavno (stražnja klupa se obara jednim potezom iz prtljažnika) i efikasno (podnica je savršeno ravna), dok je završna obrada na nivou više klase. 

Poput kompaktnog 308, izrađen je na novoj modularnoj platformi EMP2, čime je lakši i efikasniji u vožnji. Također je 140 kg lakši od svog prethodnika.Benzinski i dizelski Euro 6 motori, dostupni od lansiranja, jamčit će odlične performanse. Motor BlueHDi, koji emitira samo 85 g CO2/km, postavlja nove standarde u segmentu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije

Cijene se kreću od 135.408 kn naviše, koliko stoji verzija 1.2 PureTech sa 110 KS i opremom Access.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo