DOBIO OTKAZ / Vozač izbacio 12-godišnju djevojčicu iz autobusa nasred magistrale kod Šibenika

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Dijete nije imalo važeću kartu, a majci su u Croatia Busu rekli da može bez problema doći njihovim autobusom do Zagreba pa da ona plati kartu kad dočeka svoju kćer na kolodvoru. No, problema je ipak bilo

7.8.2015.
14:06
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Vozač autoprijevoznika Croatia Bus, koji je 12-godišnju djevojčicu izbacio iz autobusa nasred magistrale, između Šibenika i Rogoznice,  jer nije imala ispravni kartu, dobio je izvanredni otkaz, za Radio Sljeme je rekao direktor Croatia Busa. 

Jana je imala povratnu kartu Čazmatransa, a u vozilo Croatia Busa ukrcala se nakon što je dispačerka tog autoprijevoznika njezinoj majci dvaput telefonski potvrdila da djevojčica može s kartom Čazmatransa ući u autobus te da neće biti nikakvih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Jana je kod sebe imala 50 kuna, a karta Croatia busa stajala je 158 kuna. Janina majka vozača je molila da djevojčicu doveze do Zagreba gdje će je ona dočekati i platiti kartu, no on za to nije htio ni čuti već je 12-godišnjakinju izbacio iz autobusa nasred magistrale, na nenaseljenom predjelu između Šibenika i Rogoznice.

"Kći me nazvala plačući i nije mi uopće znala reći gdje se nalazi jer je izišla na ugibalištu bez ikakvih oznaka", kazala je Janina majka za Večernji list te dodala da je po djevojčicu došla njezina tetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marina Suručić Kic dodaje i da ju je zaprepastilo kako nitko od putnika, a autobus je bio pun, nije priskočio u pomoć pa djetetu posudio novac za kartu, već su svi samo šutjeli i gledali.

Gospođa Suručić Kic obratila se službi za reklamacije u Croatia Busu gdje su joj kazali da su sami krivi što su dijete pustili samo na put. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo