ZATOČIO PUTNIKE U VOZILU / Vozač gradskog autobusa prijetio putnicima: 'Marš van, stoko! Marš da vas ne vidim!'

Image

Vozač se svađao s putnicima i prijetio im, a nakon toga ih nije htio pustiti van iz autobusa

23.6.2017.
15:50
VOYO logo

Društvenim mrežama širi se snimka vozača gradskog autobusa u Surčinu koji je, nakon što se posvađao s putnicima zbog naglog kočenja, zatočio putnike u vozilu.

Naime, situaciju je snimila putnica Pavica Veljović koja je u autobusu bila s dvogodišnjim djetetom. Putnica je opisala kako je sve počelo nakon što je vozač zakočio pred semaforom zbog čega je jedna starija gospođa pala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač je tijekom vožnje ponovno naglo zakočio, a putnici su negodovali zbog neprimjerenog načina vožnje. Vozač se zatim počeo svađati s putnicima i vrijeđati ih poručivši pritom kako im neće otvoriti vrata te je stajao na stanici i putnike nije htio pustiti iz vozila. 

Gospođa je vozaču viknula kako ima dvogodišnje dijete u autobusu, a ostali putnici su ga upozorili da će se rijete ugušiti. Vozač je i dalje, kako tvrdi gospođa, urlao na putnike, a ona je iz busa s dijetetom izašla zahvaljujući mladiću koji je razvalio vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač je dojurio do mladića i napao ga zbog čega to radi, a potom je otvorio vrata i pustio putnike van uz riječi "Marš van, stoko! I da nitko nije kročio u autobus! Od ovog trena autobus je u kvaru! ”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo