Vojković će biti veleposlanik u Maroku

Vlada bi na današnjoj sjednici trebala smijeniti predsjednika Uprave Croatia osiguranja Hrvoja Vojkovića, koji je prihvatio mjesto veleposlanika u Maroku jer nije Indija nije bila u ponudi.

19.2.2010.
11:11
VOYO logo

arti-201002110161006Predsjedniku Uprave CO-a Hrvoju Vojkoviću i članu Uprave Damiru Mihanoviću u četvrtak je službeno priopćeno da će se danas na sjednici Vlade Nadzornom odboru predložiti njihova razrješenja, piše Večernji list.

Istovremeno, Vojković je prihvatio mjesto veleposlanika Hrvatske u Maroku, jer njegova željena Indija nije bila u ponudi. Večernjak veleposlaničku poziciju objašnjava teorijom da se na taj način ušutkava ''čovjeka koji puno zna''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vojković bi se uskoro tako mogao među prvima službeno susresti s predsjednikom Ivom Josipovićem, koji je rekao da će inzistirati na moralnosti i stručnosti kandidata za veleposlanika, te da odluku neće donositi na životopisu, nego će osobno razgovarati sa svakim kandidatom.

arti-201002100051006Član Uprave Damir Mihanović u priču je upleten kao navodni posrednik koji je premijerki Jadranki Kosor prenio prijetnju, a čim je obaviješten da će biti smijenjen iz CO-a, rekao je da je od jedne velike, ugledne tvrtke dobio ponudu koja se ne odbija, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201002170339006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo