osvojite vrijedne nagrade / Vodimo vas u Lisinski: nabacite masku i uživajte u krafnama!

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 20 sati sprema se najveći karnevalski spektakl pod nazivom 'Lisinski pleše pod maskama'

4.2.2016.
10:22
VOYO logo

Vrijeme karnevala uvijek je dobra inspiracija, naročito za stvaranje osebujnih recepta.

Donosimo vam Podravkin recept za najsočnije krafne pretočene u kreativan video: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo recept već isprobali, a isto možete i vi ove subote. U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 20 sati sprema se najveći karnevalski spektakl pod nazivom 'Lisinski pleše pod maskama'. Podravka će se kao partner projekta uključiti dijeljenjem čak 600 krafni, a posjetitelji će prigodnim donacijama za krafne moći pomoći 'Fondu za stipendiranje Gordan Čačić' Rotary kluba Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prikupljenim sredstvima stipendirat će se nova generacija izvrsnih učenika slabijeg imovinskog stanja.  

U predvorju dvorane zabavljat će vas žongleri, trbušne plesačice, akrobati i gatare, izrađivači maski te crtači ukrasa po tijelu, kao i fašnička skupina Prapodravci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za glavni glazbeni program zaduženi su Maja Šuput i Saša Lozar te DJ Marek, plesna škola "Zuzana", cirkuska skupina Cirkorama i drugi. Birat će se i najbolja maska, a pobjednici mogu osvojiti vrijedne nagrade. 

Podravka je za vas pripremila i nagrade za ovaj zabavni subotnji event! Prvih 5 čitatelja koji nam se žele pridružiti u subotu moraju samo komentirati ispod članka ili na društvenim mrežama - i to je to - karte su već na putu prema vama :)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo