Tko se boji bika još? / Vodimo vas na premijeru komedije 'Sonja i bik'

Film "Sonja i bik" možda neće zaraditi Hobitove milijarde, ali će, bez sumnje, itekako nasmijati hrvatsku publiku. Ova nova urnebesna komedija o ljubiteljici životinja i mladiću koji borbama bikova zarađuje za život, jučer je premijerno predstavljena u Zagrebu.

28.11.2012.
14:25
VOYO logo

On je organizator borbe bikova, ona je aktivistica za prava životinja, a među njima se rađa ljubavna priča. Tema je to filma Sonja i Bik u čijem snimanju, važno je napomenti, nije stradala nijedna životinja. Nažalost, to se ne može reći i za glavnu glumicu.

Iako domaći film još uvijek prati stigma sumornog, ratnog i teškog ovaj uradak s tim nema nikakve veze. Komedija je to koja će vas nasmijati do suza, do sad je dobila tri nagrade među kojima je i ona za najbolju glazbu, a potpisuje je zaljubljeni par.

Film su došle pogledati mnogobrojne poznate face, a među njima i Luis Ibanez koji voli filmove, ali na pameti mu je samo jedna stvar - nogomet.

Sonja i Bik mogao bi dignuti prašinu među aktivistima ali i onima koji uživaju u borbama bikova, a uz malo sreće rezulat na kino blagajnama konačno bi mogao ići u korist domaće filmske produkcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo