veliko priznanje / Vodeni park Istralandia proglašen drugim najboljim u cijeloj Europi!

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Nakon što je Istralandia u posljednje dvije godine osvojila u Goteborgu (Švedska) i Barceloni (Španjolska) 5. mjesto u Europi, ovo je još jedno u nizu velikih priznanja međunarodnog karaktera

28.6.2017.
18:08
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Prema informaciji talijanske nacionalne novinske agencije ANSA, vodeni park Istralandia uvršten je na drugo mjesto najboljih vodenih parkova u Europi, piše ipress.

Prvo mjesto zauzeo je Siam aquapark iz Adeje, na španjolskim Tenerifima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je priznanje koje obvezuje, ali i potvrđuje dosadašnje napore i stalno ulaganje u edukaciju, ljubaznost i profesionalnost osoblja, savršeno hortikulturalno uređenje, zabavu i raznovrsnost animacijskih programa, čistoću, urednost, besprijekornu kvalitetu bazenske vode, bogatu ugostiteljsku ponudu i adrenalinske atrakcije, rekao je po objavi priznanja Istralandiji, direktor vodenog parka Silvio Kraljević.

Nakon što je Istralandia u posljednje dvije godine osvojila u Goteborgu (Švedska) i Barceloni (Španjolska) 5. mjesto u Europi, ovo je još jedno u nizu velikih priznanja međunarodnog karaktera, posebno zato što dolazi iz Italije, domovine 110 vodenih parkova, od ukupno 300 koliko ih ima u Europi. Novo priznanje pripada, uz veliko hvala, i svim zaposlenicima vodenog parka Istralandia, rekao je Kraljević za ipress.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo