Vlakovi kasnili i do 6 sati!

Zbog niskih temperatura, velikih količina snijega i snježnih zapuha, željeznički promet u cijeloj zemlji odvija se otežano te pojedini vlakovi kasne od 10 minuta do 6 sati.

20.12.2009.
22:24
VOYO logo

Hrvatske željeznice također navode kako vlakovi zbog smrzavanja skretnica i kvarova na vučnim vozilima u lokalnom prometu kasne od 10 minuta do sat vremena.

Zbog vrlo niskih temperatura problema ima na prugama sjeverne i istočne Hrvatske, a najveće zakašnjenje imao je nagibni vlak iz Osijeka za Zagreb, koji je u Okučanima ostao u kvaru pa je u Zagreb došao s tri sata zakašnjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi HŽ na ličkoj pruzi stanje je povoljnije nego u subotu, a umjesto dizelmotorih garnitura nagibnih vlakova jutros su prema Splitu i prema Zagrebu krenule klasične garniture vlakova i to s po dvije dizelske lokomotive kako bi mogle prijeći snježne zapuhe.

HŽ predviđa kako će vlakovi u Split i Zagreb kasniti oko sat vremena te podsjeća kako je noćni vlak iz Splita stigao u Zagreb s 50 minuta zakašnjenja, a noćni vlak iz Zagreba u Split kasnio je 44 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnili i međunarodni vlakovi koji stižu u Hrvatsku, napominju u HŽ-u te dodaju kako je vlak iz Venecije za Budimpeštu kasnio više od 6 sati te da vlakovi iz Srbije kasne oko 3, a iz Slovenije oko 2,5 sata.

Prethodni članak:

arti-200912190189006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo