dubrovačka medijska scena / Vlahušićev božićni tratamenat za novinare: ‘Priče oko proračuna su samo reakcija na naš uspjeh’

Image
Foto: dubrovački dnevnik

Gradonačelnik Andro Vlahušić danas je organizirao prigodni tratamenat uoči Božića za novinare u hotelu Pucić Palace te se zahvalio prisutnima na praćenju, ali i istaknuo kako mu je drago što je dubrovačka medijska scena tako bogata.

20.12.2016.
14:50
dubrovački dnevnik
VOYO logo

‘Zahvalio bih se svima što redovito pratite rad Grada Dubrovnika, gradske uprave i mene osobno,’ kazao je.

Govoreći o godini na izmaku, kazao je kako je ona bila jedna od najpozitivnijih za Grad Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Događaji iz ove godine su za mene osobno nešto najljepše što sam doživio u proteklih 25 godina. Da sam svojim suradnicima i sam sebi rekao da ćemo duplirati broj dolazaka s obzirom na vrijeme kad sam postao gradonačelnik, nitko ne bi vjerovao. Vidite i sami da su neki pričali o Andersenu i njegovim bajkama. Da je netko rekao da ćemo u 2016. godini ugostiti Disney koji je došao kod nas snimati film, da ćemo ugostiti Star Wars i Game of Thrones, bi li itko rekao da će se to moći napraviti? Nitko ne bi vjerovao da će ovo biti godina u kojoj je nezaposlenost ispod pet posto. Sve ovo što ima veze s politikom i proračunom je samo reakcija jednog lokalnog i državnog društva na uspjeh Grada Dubrovnika, ne mene osobno,’ kazao je.

Image
Foto: dubrovački dnevnik

Iako je rekao kako mu je 2016. godina u cijelosti bila jedna od najboljih, ipak je istaknuo najdraži dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Najljepši dan u ovoj godini bio je 6. prosinca kad su došli predsjednica RH, ministar obrane i ministar branitelja, i kad smo napravili prelijepu proslavu gore. Kad je Nojko Marinović održao govor u kojemu je rekao da nas mržnja razara,’ kazao je Vlahušić.

Tko je sve uživao u tratamentu, pogledajte u fotogaleriji i videu OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo