Vlahušić uputio apel za pomoć Dubrovniku

12.2.2010.
20:35
VOYO logo

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić rekao je na današnjoj konferenciji za novinare kako ukidanje Jadrolinijine brodske veze iz Dubrovnika prema Rijeci, smanjenje broja letova za Dubrovnik te zaustavljanje gradnje autoceste prema tom gradu upozoravaju da je Dubrovnik u vrlo teškoj situaciji, pri čemu je pozvao sve one koji su na odgovornim dužnostima da mu pomognu.

Andro Vlahušić je ocijenio da se predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić, saborski zastupnici Dubravka Šuica, Frano Matušić, Stipo Gabrić Jambo i Branko Bačić te državni tajnici Ivo Mujo, Karlo Đurašić i Nina Obuljen nisu uspjeli izboriti za ostvarenje nijednoga kapitalnog projekta na hrvatskom jugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je rekao da će zbog prekinutih radova na autocesti prema Dubrovniku 150 građevinskih radnika ostati bez posla. Po njegovu mišljenju, prekid radova i konzerviranje dosad napravljenoga stajat će više nego nastavak radova.

Andro Vlahušić pozvao je sve državne dužnosnike s dubrovačkog područja da zajedničkim nastojanjima pomognu Dubrovniku i tom području.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo