jučer napustio most / Vlaho Orepić 'puca' na predsjedničku poziciju? 'Rekao mi je da ima ambicije i da želi ući u utrku'

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Tomislav Panenić je rekao kako je osobno razgovarao s Orepićem te da mu je rekao da ima predsjedničke ambicije

13.12.2017.
12:39
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

Članovi stranke MOST Nikola Grmoja, Tomislav Panenić i Miro Bulj u srijedu su u Saboru održali konferenciju za mediji, na kojoj su pričali o odluci Savjetodavnog stručnog povjerenstva za procjenu utjecaja na okoliš koje je jučer odbilo projekt TE Peruća, no novinare je ipak najviše zanimao jučerašnji naprasni izlazak Vlahe Orepića iz Kluba zastupnika Mosta, piše N1.

Kako se ranije tijekom dana u Jutarnjem pojavila informacija da je Orepić razmišljao o kandidaturi za predsjednički Ured, novinari su upitali MOST-ovce znaju li nešto o tome budući da im je Orepić dojučerašnji kolega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grmoja je na to pitanje odgovorio da mu nije poznato je li imao ili ima li Orepić takve ambicije.

No Tomislav Panenić je rekao kako je osobno razgovarao s Orepićem te da mu je ovaj rekao da ima takve ambicije, da bi možda htio ići u tu utrku te da mu to nije mrska ideja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Panenić je naglasio da se o tome nije razgovaralo na stranačkoj razini, već da je to bio isključivo osobni razgovor, piše N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo