Vlada ukinula Saboru džaba javni prijevoz!

Plavi dizel će se, najavila je Kosor, kupovati isključivo uz predočenje kartice, preko koje će se očitavati na koliko točno goriva pojedini korisnik kartice ima pravo i koliko je potrošio.

20.5.2010.
16:55
VOYO logo

Vlada je danas odlučila uštedjeti na olakšicama na javni prijevoz za saborske zastupnike i poručila kako je to dokaz da Vlada "odlučno provodi program koji si je zadala".

Donesena je i odluka da se spomenička renta smanji za 50 posto, što je jedna od mjera Vlade kojom se gospodarstvu ukidaju parafiskalni nameti. Time se država u korist gospodarstva odriče 120 milijuna kuna godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijerka Jadranka Kosor istaknula je kako je posebno veseli uvođenje kontrole korištenja plavog dizela, što je najavio još Ivo Sanader prije nekoliko godina.

Plavi dizel će se, najavila je Kosor, kupovati isključivo uz predočenje kartice, preko koje će se očitavati na koliko točno goriva pojedini korisnik kartice ima pravo i koliko je potrošio. Za kontrolu, odnosno informatički nadzor, bit će zadužena Fina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlada je osnovala i povjerenstvo za praćenje postupaka prodaje brodogradilišta 3. Maj, Brodograđevne industrije Split i Brodotrogira pod posebnim uvjetima. Kosor tvrdi da postoji plan B za brodogradilišta za koja se kupci još uvijek nisu javili.

Prethodni članci:

arti-201004210609006 arti-201003040056006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo