Visoka novinarska škola obilježila početak nove akademske godine

Svečano obilježavanje početka akademske godine Visoke novinarske škole održano je u ponedjeljak u Novinarskom domu.

4.10.2011.
16:10
VOYO logo

Studentima veleučilišta koje ima najdužu tradiciju privatnog obrazovanja u Hrvatskoj početak nove akademske godine najprije su čestitali dekan Mate Granić i prodekanica za nastavu Iva Biondić, a potom i predstavnici veleučilišta VERN. Ove godine na studij novinarstva upisala se je peta generacija studenata.

Na svečanosti su dodijeljene prigodne nagrade za najpredavača i najpredavačicu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Titulu najšarmantnijeg predavača u prošloj godini dobio je prof. dr. Stjepan Malović, plakete za najuspješnije i najsimpatičnije predavače primili su dr. Ivan Tanta i dr. Davor Glavaš, prodekanici Ivi Biondić uručena je plaketa za wannabee predavačicu, dok je najpedantnijom predavačicom proglašena Lana Hudaček.

Visoko učilište VERN osnovano je 2000. i danas ima 4 prijediplomska studija (Ekonomija poduzetnišva, turistički i hotelski menadžment, poslovna informatika, novinarstvo) i 5 specijalističkih diplomskih studija (računovodstvo i financije, poduzetnički menadžment, upravljanje poslovnim komunikacijama, menadžemnt održivog razvoja turizma,i IT menadžment). 2007. preraslo je u prvo hrvatsko poslovno veleučilište, dok je Visoka novinarska škola Veleučilištu VERN pripojena 2011.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo