mnoge isprovocirao / Vili objavio čestitku, u komentarima ga 'razvalili' i s porukama Alan Forda: 'Ako ste kod doktora, pravite se mrtvi...'

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell/Screenshot Twitter

U video poruci naveo je listu želja, ali poentirao da je zdravlje prvo. Bio je to okidač za gnjevne komentare

25.12.2022.
17:28
Patrik Macek/Pixsell/Screenshot Twitter
VOYO logo

Ministar zdravstva Vili Beroš pridružio se političarima koji su danas čestitali Božić i na Twitteru je objavio videočestitku.

U njoj je napisao: "Lista želja: Novi posao, nove cipele, novi mobitel… veća plaća, putovanja, puno darova… Ali, zdravlje je prvo. Dragi suradnici, dragi prijatelji, blagdansko je vrijeme prigoda posvetiti se sebi i bližnjima i podsjetiti se na važne stvari. Želim vama i vašim obiteljima sretan i blagoslovljen Božić te pregršt zdravlja,m sreće i ljubavi u novoj godini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je do nedjelju poslijepodne pregledalo više od 6000 ljudi, a onda je uslijedila paljba i reakcija mnogih kojima, čini se, njegova poruka "zdravlje je prvo" baš nikako nije legla.

Tako je jedan od komentara koji je odmah zaradio 35 lajkova: Stavio sam ja zdravlje na prvo mjestu, ali liste čekanja kažu NE MO ŽE…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi je zalijepio sliku Alan Forda s porukom "Ako padnete doktorima u ruke pravite se mrtvi možda i preživite." Ima i komentar: "Gadljivo, ja sam stavio zdravlje, ali, eto, na kontrolni kod kardiologa moram čekati samo pet mjeseci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo