Vidošević nakon 2 mjeseca ustao iz bolesničke postelje

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore i bivši predsjednički kandidat Nadan Vidošević prvi se puta nakon ozljede kralježnice pojavio u javnosti.

2.3.2010.
11:05
VOYO logo

Nadan Vidošević pojavio se u ponedjeljak na dodjeli nagrada Zlatna kuna u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici nakon što je dva mjeseca proveo u bolesničkoj postelji. Podsjetimo, potkraj siječnja Vidoševićeva glasnogovornica Martina Sokač Saraga izvijestila je javnost da je njen šef pao s konja u konjičkom klubu u Zaprešiću te da je ozlijedio kralježnicu.

Iako su ozljede okarakterizirane kao lakše, čini se da je njegov pad s lipicanca bio puno ozbiljniji. Prema Nacionalovim izvorima, liječnici su Vidoševiću propisali najmanje šest tjedana strogog mirovanja, tako da je cijelu veljaču proveo kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljede je čak odgodio i svečanu proslavu svog 50. rođendana, koja se trebala održati 30. siječnja u zagrebačkom Movie Pubu, a većina njegovih suradnika nije vjerovala da će se pojaviti na dodjeli Zlatne kune. Međutim, čini se da je Vidoševiću kod kuće dosadilo, pa je odlučio izaći u javnost dva tjedna prije isteka 'mirovanja'.

Inače, Vidošević je na dodjeli Zlatne kune poručio kako samo zajedno možemo prebroditi krizna vremena u kojima se nalazimo, i koja će postati još teža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi lijepo kada bih mogao reći da ćemo dogodine ugledati svjetlo na kraju tunela, ali to mogu reći danas samo oni koji su zlonamjerni prema vlastitom narodu ili gospodarstvu", rekao je Vidošević.

Prethodni članci:

arti-201001280247006 arti-201001230118006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo