prijavljen i kažnjen / VIDEO Vukovarski pedijatar koji je bacao tek okoćene štence u rijeku napokon kažnjen

Kako je na Facebooku objavila Udruga Animalex, doktor je nepravomoćnom sudskom presudom kažnjen s 15.000 kuna zbog napuštanja kućnih ljubimaca

6.7.2018.
14:44
VOYO logo

Krajem prosinca prošle godine prenijeli smo priču o nevjerojatno nehumanom činu vukovarskog pedijatra. Naime, na samo badnje jutro, jedna je djevojka svjedočila bacanju štenaca u rijeku Vuku. Njezinom brzom reakcijom nesretni psići ipak su spašeni, pozvana je policija, a o slučaju je odmah obaviještena i Udruga studenata Pravnoga fakulteta u Zagrebu za pravnu zaštitu životinja - Animalex, koja je napisala prijavu veterinarskoj inspekciji, javlja Jutarnji.

Nažalost, štenci i njihova mama uginuli su u veterinarskoj ambulanti u Vukovaru, ali inspekcija je prekršajno prijavila počinitelja, doznaje Jutarnji. Vlastita kućnoga legla se na ovako monstruozan način pokušao riješiti ugledni vukovarski liječnik, točnije pedijatar, Dražen Karnaš, a da stvar bude još gora, mamu kuju, Lolu je svojedobno udomio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je na Facebooku objavila Udruga Animalex, doktor je nepravomoćnom sudskom presudom kažnjen s 15.000 kuna zbog napuštanja kućnih ljubimaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjeli bismo istaknuti da smo zadovoljni kaznom, a posebno smo zadovoljni što se Zakon o zaštiti životinja napokon počeo provoditi. Prema našim saznanjima, ovo je prva takva kazna od kad je na snagu stupio novi Zakon o zaštiti životinja" istaknuli su iz Animalexa na svojoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo