VIDEO: / Tko se najviše osramotio na engleskom?

26.3.2010.
17:25
VOYO logo

Povodom premijerkine demonstracije znanja jednog od najvažnijih jezika današnjice, pokrećemo natjecanje među hrvatskim političarima koji su se dosad pred kamerama okušali u natucanju i konverzaciji na engleskom jeziku.

arti-201003260161006Pogledajte i poslušajte pažljivo videouradak kako biste donijeli poštenu ocjenu o tome tko se najviše osramotio govoreći engleski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Jadranku Kosor, u konkurenciji su i sljedeći izabranici puka: Ivo Sanader, Dragan Primorac, Anto Đapić, Milorad Pupovac, Vesna Pusić, Miomir Žužul, Gordan Jandroković, Ivo Josipović, Milan Bandić, Željko Kerum i Stipe Mesić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom ocjenjivanja dobro je na umu imati neke od faktora zbog kojih smo se crvenjeli dok su legitimni nositelji vlasti u Hrvatskoj "spikali": sadržaj izrečenog na engleskom, gluma da znaju engleski iako ga ne znaju, odbijanje da se uopće služe drugim jezikom osim materinjeg, odbijanje da se ne služe engleskim jezikom iako znaju govoriti samo materinji jezik, brutalno kršenje gramatičkih pravila, naglasak i slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo