Državljani Srbije / VIDEO Snimljeni na djelu: Autocestom kod Nove Gradiške jurili 239 i 254 km/h

Image
Foto: Screenshot MUP Youtube

Vozači su kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od tri tisuće kuna i zabranom vožnje na mjesec dana

3.6.2019.
17:06
Screenshot MUP Youtube
VOYO logo

Policijski službenici iz Nove Gradiške objavili su u ponedjeljak na MUP-ovom YouTubeu obavijest o sankcioniranju dvojice vozača koji su za više od 100 km/h prekoračili dozvoljenu maksimalnu brzinu.

Vozači, obojica državljani Srbije, uhvaćeni su na autocesti A3 pri brzinama od 239 kilometara na sat, odnosno 254 kilometra na sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon što su policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška na sjevernom prometnom traku autoceste A3 Bregana-Lipovac, kod Nove Gradiške, zaustavili 47-godišnjeg vozača, državljanina Srbije, koji je osobnim automobilom BMW, srpskih registarskih oznaka, autocestom jurio 239 kilometara na sat, nekoliko sati kasnije posada policijskog presretača, na južnoj prometnoj traci autoceste A3 Bregana-Lipovac, uhvatila je i nesavjesnog 33-godišnjeg vozača, srpskog državljanina, koji je osobnim automobilom BMW, autocestom jurio 254 kilometra na sat", stoji uz video.

Vozači su kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od tri tisuće kuna i zabranom vožnje na mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neumorni policajci su sankcionirali vozače novčanom kaznom u iznosu od tri tisuće kuna te zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 1 mjesec, a možda im je i baš ta sankcija spasila život", napisali su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo