IZ VEDRA NEBA / Snažan pljusak i tuča nošeni vjetrom pogodili Zagreb: Pogledajte kako se nebo nad metropolom odjednom otvorilo

U nekoliko minuta nebo se zacrnjelo, a sivi oblaci nošeni snažnim vjetrom donijeli su pljusak, ali i tuču

11.9.2022.
18:24
VOYO logo

Snažno nevrijeme nošeno jakim vjetrom i tučom pogodilo je u nedjelju Zagreb.

U poslijepodnevnim satima, nešto prije 18 sati područje Zagreba pogodila je nagla promjena vremena. U nekoliko minuta nebo se zacrnjelo, a sivi oblaci nošeni snažnim vjetrom donijeli su pljusak, ali i tuču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom tjedna u Zagrebu se očekuje pretežno sunčano, a ujutro je na širem području grada moguća magla. Najniža jutarnja temperatura zraka od 11 do 14, a najviša dnevna oko 25 °C.

Nakon kiše, stiže sunce

Općenito, u novi tjedan ulazimo sa stabilnijim vremenom. U početku će prevladavati sunčano, a tek će ponegdje rano ujutro biti magle. Najtoplije će biti u srijedu i četvrtak, a od sredine tjedna uz jugozapadno strujanje i približavanje nove doline nestabilnije, a mogući su i izraženiji pljuskovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na Jadranu u novom tjednu sunčano, vedro, u početku i ugodno toplo, zatim mjestimice i vruće, a onda vrijeme po južini. U srijedu na sjevernom dijelu očekuju se pljuskovi, u četvrtak lokalno izraženi, a onda je izgledno da će obilnih oborina biti duž cijele obale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo