VIDEO: / Sanaderovi dani 'ponosa i slave'

Ime Ive Sanadera opet odjekuje svijetom u najnegativnijem kontekstu, onom kriminalnom.

10.12.2010.
17:33
VOYO logo

Bivši premijer Ivo Sanader je, kako bi se u narodu kazalo, visoko letio pa nisko pao.

U vrijeme dok je još 'žario i palio' hrvatskom političkom scenom, bivši predsjednik Vlade gostovao je i u brojnim emisijama, a narod je pozorno pratio svaki njegov govor i intervju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako ga je i novinar Mislav Bago jednom prilikom upitao da li ikada laže, a povod tom pitanju bila je izjava njegovog tadašnjeg kolege Andrije Hebranga da se u politici mora 10 posto lagati. Sanader je hladnog lica, bez previše razmišljanja, odgovorio kako on ne laže niti jedan posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanader je gostovao i kod Stankovića u Nedjeljom u 2, koji ga je rešetao pitanjima o stavovima HDZ-a, ali i njega osobno, spram homoseksualaca i gej parade. Evo što je tom prilikom rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nedavnih optužbi u kojima se sumnjiči da je sudjelovao u brojnim aferama izvlačenja milijuna iz državnih tvrtki, Sanader je bio poznat po dvjema stvarima – da je HDZ-ovac i da ima poveću kolekciju skupih satova. Tako je i u legendarnoj emisiji Laku noć, Hrvatska opjevana njegova strast prema satovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon uhićenja aktivista koji su putem Facebooka krajem 2008. godine pozivali na prosvjede protiv vlasti, zbog čega se ispričao tadašnji ravnatelj policije, a javnost je osudila takve postupke, Sanader je dospio i u ulogu 'Hitlera' u filmu Posljednji pad. Autor tog video uratka bio je, pogađate, Bijes Prvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što je bio poznat kao kralj sugestivnog obraćanja, za vrijeme svojeg premijerskog mandata ostao je upamćen i po nekim vrlo zbunjujućim izjavama, no jedna se posebno istaknula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlade će se i dalje mijenjati, no ljudska dovitljivost uvijek će ostati nepromijenjena. Zato i ne sumnjamo da će i ubuduće biti videa koji će nam u svakoj situaciji uspjeti izvući osmijeh na lice uz, naravno, jednu vrlo važnu i istaknutu kritičku notu. Upravo takav je i zadnji video koji nekako najbolje opisuje 'današnjeg' Sanadera.

cate-201011220231004

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201012100476006 arti-201012100574006 arti-201012100235006

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo