širok repertoar / VIDEO Pogledajte kako su Ivona i Marko raspjevali noćni vlak: 'Taj dan čak nije kasnio! Malo za sreću treba'

Image
Foto: Ivona Bunčić/Privatna arhiva

Vožnja koju će mladi studenti dugo pamtiti, razveselila je i starije. Monotona vožnja vlakom pretvorena je u pravu zabavu

2.11.2023.
12:51
Ivona Bunčić/Privatna arhiva
VOYO logo

Mladi zaljubljeni par Ivona Bunčić i Marko Javorski obično nakon tjedna predavanja na fakultetima u Zagrebu kući putuju vlakom. Kažu da uvijek sa sobom nose gitaru, ali da uglavnom u praznom vlaku sviraju za svoj gušt.

Njih dvoje obično nastupaju na raznim javnim događajima, a posebno vole svirati ljudima u crkvi na vjenčanju. Vole razveseliti svaku dušu, pa se od gitare ne odvajaju ni u putovanju. Na prvu uobičajen povratak kasnim vlakom Zagreb-Novska, ovog se vikenda pretvorio u neočekivanu i veselu svirku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Išli smo kući kao i svaki vikend - vlakom. Jedna je žena vidjela Marka s gitarom i rekla da bi bilo baš dobro da imamo glazbu u vlaku. Bila je u šoku kad je vidjela da će Marko stvarno zasvirati jer kaže da je prošli put u vlaku bila neka djevojka s violinom i da je nisu mogli nagovoriti", priča Ivona.

Kaže, Marka i nju nije tako teško nagovoriti, pa su imali poprilično širok repertoar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah je pristao i počeo ispunjavati želje. Ja sam počela pjevati, a onda su i svi krenuli za nama. Neki su i plesali! Svirali smo i pjevali svakakve hitove: od dalmatinskih i slavonskih do duhovnih."

Objasnila nam je i zašto je baš taj put svirka njihovog akustičnog dua u vlaku svirka bila posebna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je prvi put da sviramo u punom vlaku. Prije smo nekoliko puta svirali, ali uglavnom u praznom vlaku sebi za dušu. Drago mi je da su ljudi pozitivno reagirali. Nije bilo neugodnih iskustava i nisam očekivala da će svi početi snimati, pjevati, plesati... Vjerojatno su bili dobro raspoloženi jer taj dan vlak čak nije kasnio, pa nam je svima išlo u korist. Eto - dokaz da nama ljudima baš malo za sreću treba!"

Ivona kaže da ih je nakon vesele svirke u vlaku zaustavila žena koja se odmah raspitala kada će biti sljedeća svirka, razmijenile su kontakt i kaže da iduću svirku neće propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Ivona studira grafički dizajn, a Marko svoju karijeru polagano gradi na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: Za Dubravku biti učiteljica je poziv, a ne posao: 'Divan je osjećaj kad me dočekaju mala vesela lica i kada me zagrle'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo