PALE TEŠKE RIJEČI / VIDEO Okršaj Pernara s prosvjednicima na Trgu. Jedna mu odbrusila: 'Odi se liječiti. Dečko je uhićen zbog tebe'

Image
Foto: TikTok, Ivan Pernar / Marko Lukunic, PIXSELL

Pernar je objavio još jednu snimku na kojoj se raspravlja s prosvjednicom koja mu je poručila da se 'ode liječiti', a pale su i psovke nakon što je policija odvela jednog kontra prosvjednika

7.10.2023.
11:44
TikTok, Ivan Pernar / Marko Lukunic, PIXSELL
VOYO logo

Na trgovima diljem Hrvatske i danas se molilo, između ostaloga, za predbračnu čistoću te da muškarci postanu duhovni autoriteti obitelji. Na Trgu bana Josipa Jelačića dočekali su ih kontra prosvjednici koji su tijekom molitve glasno svirali bubnjeve.

Tamo se pojavio i nekadašnji saborski zastupnik Ivan Pernar s majicom na kojoj je prekrižena fotografija zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića te se sukobio s kontra prosvjednicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom TikToku objavio je snimke na kojima se verbalno obračunava s njima. U jednom trenutku mu je prišao jedan mladić i rekao "lako je biti političar u Hrvatskoj", nakon čega mu je prišlo nekoliko muškaraca i odveli ga na drugu stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pernar je napisao da se radi o "prosvjedniku za pobačaj" te da je "fizički krenuo prema njemu", a na snimci se čuje kako ga naziva "ljevičarskim provokatorom".

Objavio je još jednu snimku na kojoj se raspravlja s prosvjednicom koja mu je poručila "odi se liječiti", a pale su i psovke nakon što je policija odvela jednog kontra prosvjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitajte ga gdje je dečko koji je uhićen zbog njega jer je on išao provocirati", poručila je.

POGLEDAJTE VIDEO: Prva je subota u mjesecu: Molitelji se opet okupili na Trgu bana Jelačića

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo