VIDEO Objavljena snimka Craiga Breena netom prije nesreće: 'Posljednji ispit prije nego je poginuo...'

Image
Foto: Profimedia, Screenshot Twitter

Hyundai, kojim je upravljao Breen, izletio je s ceste i prednjim lijevim dijelom udario u stup. Njegov suvozač James Fulton, s kojim je suradnju počeo krajem prošle sezone, nije teže ozlijeđen u nesreći

14.4.2023.
11:11
Profimedia, Screenshot Twitter
VOYO logo

Automotosvijet jučer je zadesila strašna tragedija smrti irskog vozača relija, Craig Beena. Na testiranju za WCR Croatia Rally oko 12:40 sati poginuo je na dionici između Starog Golubovca i Lobora koja je u tom trenutku bila zatvorena za promet.

Iako je rally jedan od opasnijih sportova, nesreće sa smrtnim ishodom nisu česta pojava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hyundai, kojim je upravljao Breen, izletio je s ceste i prednjim lijevim dijelom udario u stup. Njegov suvozač James Fulton, s kojim je suradnju počeo krajem prošle sezone, nije teže ozlijeđen u nesreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama obožavatelji ovog sporta, ali i samog lika i djela Beena opraštaju se od vozača. Tako se pojavila i jedna od posljednjih snimki njegove testne vožnje koja se na kraju pokazala kobnom za njega.

''Radeći ono što najviše voli… Posljednji ispit Craiga Breena u Hrvatskoj prije nego što je preminuo'', napisao je Sean Cardovillis na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo