VIDEO: / 'Nobilova taktika je politički atentat na HDZ!'

30.5.2011.
13:55
VOYO logo

Starješine HDZ-a Ivan Jarnjak i Vladimir Šeks održali su konferenciju za medije povodom priloga emitiranog u nedjelju navečer na javnoj televiziji, a koji razmatra mogućnost da je HDZ kao takav kriminalno odgovoran, kao organizacija.

Šeks i Jarnjak obrušili su se na HRT, ali ponajviše na odvjetnika bivšeg potpredsjednika HDZ-ove Vlade Damira Polančeca, osumnjičenog za kriminal za vrijeme obavljanja najviših državnih dužnosti, Antu Nobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nobilo je kao strategiju i taktiku obrane izabrao poseban način – niz serija političkih atentata na HDZ, vrh stranke, Predsjedništvo i predsjednicu Vlade Jadranku Kosor", kazao je Šeks, dodajući kako je odvjetnik u medijskim istupima svojim izjavama "najavio" da mu je strategija – "demontaža HDZ-a" te kriminalizacija vrha HDZ-a.

http://www.infopunkt.tv/embed.php?id=3078&video=2&bgcolor=FFFFFF&sirina=596

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Polančec mu je puko sredstvo", tumači on, "briga ga za njegovu sudbinu".

Kada je upitan zašto bi Nobilo izabrao takvu strategiju, odnosno što taj čovjek ima protiv HDZ-a, Šeks je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nobilo je kao član HNS-a bio određen, ako HNS uspije pobijediti na izborima 2007. godine, da postane ministar pravosuđa. Dogodio mu se peh da je osuđen zbog obiteljskog nasilja, pa ga je tadašnja predsjednica stranke Vesna Pusić eliminirala", kaže Šeks, koji smatra da "HNS ne stoji iza napada na HDZ".

Vezani članci:

arti-201105200716006 arti-201104170101006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo