NAKON SVEGA SE OGLASIO / VIDEO Može li se preko veze na operaciju? Štromar: 'Imam termin 26.8.2024.' Tajnica: 'A ne bi nešto mogli?'

Image
Foto: Screenshot Twitter SDP Hrvatske

Ona na to kaže: 'Svašta…, a ne bi nešto nekog mogli?', na što Štromar s osmijehom odgovara 'A hoću, hoću…samo velim tako to funkcionira…'

15.2.2023.
15:26
Screenshot Twitter SDP Hrvatske
VOYO logo

SDP je na svom Twitter profilu objavio video snimku s jučerašnje sjednice na kojoj bivši predsjednik HNS-a Predrag Štromar razgovara s tajnicom Odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo nakon završetka sjednice.

Ipak, nisu znali da su mikrofoni još uvijek uključeni te zastupnik govori o svojoj operaciji kuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štromar kreće govoriti da mora na operaciju te da je dobio termin. S datumom termina odugovlači pa tako polako govori 26. osmi i tek nešto kasnije kaže 2024. godine na što mu tajnica odgovara "Zezate me?".

"Sad sam bio i to sam dobio… vezano za operaciju kuka", govori Štromar na što mu tajnica Odbora odgovara: "Pa kako, tako dugo se čeka, ha?", upita ga zatim tajnica Odbora na što on odgovara: "Posebno dugo…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona na to kaže: "Svašta…, a ne bi nešto nekog mogli?", na što Štromar s osmijehom odgovara "A hoću, hoću…samo velim tako to funkcionira…"

SDP gledatelje pita "Koliko HDZ-ovi partneri iz vladajuće koalicije vjeruju u sustav" te imaju li oni koga tako za nazvati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štromar se oko svega i oglasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislio sam da… Sad sam se čuo s liječnikom opće prakse. Vidio je da se u nekim bolnicama ne čeka toliko. Možda su ovi na Svetom Duhu i napravili grešku. Ja sam tamo bio na pregledu i dobio sam termin za operaciju. Prvo sam vidio na papiru osmi mjesec i pomislio da je to daleko. Tek kasnije sam vidio da je to osmi mjesec 2024.", rekao je za Index Štromar.

Pojasnio je na što se odnosilo "A hoću, hoću…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ne. Zvao sam svog obiteljskog liječnika, rekao mi je: 'Tu u Varaždinu vam je čekanje 30 do 60 dana'. Ja sam iz Varaždina pa ima i smisla da tamo idem, ali sam u Svetom Duhu bio na pregledu pa su mi tamo zakazali termin operacije, kompjuterski. Moj liječnik je našao i u Gospiću da nema čekanja. Nije kolegica sugerirala preko veze, ona je samo pitala…", poručio je Štromar.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo