VIDEO: / Milinović upitao Pusić: Na čemu si ti?

5.10.2011.
15:48
VOYO logo

Zakon o umjetnoj oplodnji ponovno je došao na red u Saboru te je izazvao svađu između HDZ-ovog ministra Darka Milinovića i HNS-ove Vesne Pusić.

Ističući da je ulaganje više novca u zdravstvo dio te politike, te da vlada Ivice Račana nije, unatoč visokom gospodarskom rastu, htjela izdvojiti novac za plaćanje oplodnje više od tri jajne stanice, Milinović je Vesni Pusić prepjevao stih iz pjesme grupe Jinx Na čemu si ti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pusić je tu ministrovu poruku ocijenila neprihvatljivom rekavši da se tako može razgovarati u HDZ-u, ali ne i u parlamentu.

'Takav način ponašanja zadržite u HDZ-u'

''Sram vas bilo, taj način ponašanja zadržite u HDZ-u'', poručila je Milinoviću, a predsjedavajućem Ivanu Jarnjaku, koji na ministrovu poruku nije reagirao, zahvalila što ne radi svoj posao, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milinović je kazao kako ne razumije zašto se Pusić osjeća uvrijeđenom jer je samo otpjevao stih iz ljubavne pjesme, te je isti naknadno izrecitirao u cijelosti: ''...prekrasno i nejasno da bi bila istina, još uvijek voliš me, ali nemaš vremena, kako da znam na čemu sam, kad ne znam na čemu si ti''.

Vezani članci:

arti-201109010587006 arti-201109280688006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo