VIDEO: / Ministar se zapravo žrtvovao odlaskom u luksuzno ljetovalište

Premijer Zoran Milanović i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić danas su na sjednici Vlade opravdali odlazak ministra Tihomira Jakovine na Bali.

12.12.2013.
13:00
VOYO logo

'Kad ste se vratili s Balija, inače ja sam vas potjerao, vi niste htjeli ići, vidim da su vam iskopali hotelske račune. To je skupo, takve stvari koštaju, to javnost mora znati. Vidio sam da je bilo prozivke oko troškova. Ministar je tamo izguran veslom. Opirao se tome da ide, ali mi na takvim mjestima moramo biti predstavljeni'', poručio je Tihomiru Jakovini premijer Zoran Milanović.

''Najskuplje je ne ići na takve sastanke jer nema nikoga tko će braniti nacionalnu poziciju. A to je skuplje od bilo kakvih putnih troškova. Ne možemo si dozvoliti da nismo na mjestima na kojima se odlučuje o našoj sudbini'', poručila je Vesna Pusić .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Y870_-sjdgc

Podsjetimo, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina pet je dana proveo na Baliju, gdje je sudjelovao na ministarskoj konferenciji Svjetske trgovinske organizacije. Na povratku se morao suočiti s optužbama da je u društvu dviju pomoćnica otišao na ljetovanje u prosincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo