žene, nemojte pasti u nesvijest! / VIDEO Još mokri iz bazena i savršeno isklesanih tijela, Barakude ženama čestitale njihov dan

Image

Barakude na zagrebačkoj Mladosti imaju posljednje pripreme prije početka World Aquatics Svjetskog kupa u vaterpolu koji počinje danas

8.3.2023.
17:35
VOYO logo

Hrvatski su vaterpolisti na poseban način čestitali Dan žena, još mokri iz bazena s ružama u rukama danas su sigurnom mnogim ženama razvukli osmjeh.

U svojoj objavi na društvenim mrežama, napisali su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svim ženama, vaterpolisticama, sportskim djelatnicama i sportašicama naše #Barakude čestitaju Dan žena!Dan je to hrabrih žena koje svojim dostignućima i uspjesima ispisuju povijest, kako političkom, ekonomskom i društvenom jednakošću tako i sportskim uspjesima.

Posebnu čestitku šaljemo našim Barakudicama koje su na Europskom prvenstvu u Splitu osvojile 8. mjesto i ispisale povijest u hrvatskom ženskom vaterpolu! A zatim i onim mladim Barakudicama koje tek kreću pisati povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je to izgledalo, žene, nemojte pasti u nesvijest:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, danas na bazenima Mladosti World Aquatics Svjetski kup u vaterpolu. Barakude će u srazu s 5 svjetskih reprezentacija pokušati izboriti kvalifikacije za Superfinale Svjetske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo