zagreb, daruvar, split... / VIDEO Hitnjaci upalili rotirke i zvučne signalizacije kako bi podržali kolegu koji je pregazio djecu na Bundeku

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija

Riječ je o 62-godišnjaku koji u tom trenutku nije bio pijan, a priveden je u srijedu

24.6.2023.
12:48
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Rotirkama i zvučnom signalizacijom točno u podne, vozači Hitne medicinske službe diljem Hrvatske simbolično su se usprotivili posljednjim postupcima prema vozaču Hitne koji je na Bundeku vozilom pregazio troje maloljetnika.

U pitanje se naime dovodi je li poštovao sva pravila oko ulaska na zelenu površinu i slično pa su vozači u subotu u podne, pod rotirkama, stali pred semafore i poručili: 'Sve po zakonu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U strahu da se ne nađu u sličnoj situaciji, od danas se strogo pridržavaju Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Što znači da po zakonu bez obzira što imaju upaljenu zvučnu i svjetlosnu signalizaciju ne smiju kršiti prometna pravila dok SPAŠAVAJU ŽIVOTE naših građana!", istaknuli su.

Nešto ranije naveli su da u podne kolega izlazi pred suca pa su mu baš u podne htjeli signalizacijom htjeli dati podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sistem ga tretira kao najvećeg kriminalca", zaključili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Očevi ozlijeđenih djevojčica o užasu na Bundeku: 'Ne krivimo vozača. Pokušat ćemo stupiti u kontakt s njim'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo