VIDEO: / Halo, gospođo Kosor, ovdje Janez Janša

Novinar slovenskog Radija 1 Denis Avdić nazvao je Ured premijerke i predstavio se kao bivši slovenski premijer Janez Janša. Nakon nekog vremena iz Mađarske se javila Kosor: 'Halo.

23.7.2010.
1:15
VOYO logo

Novinar Denis Avdić se odlučio našaliti i izabrao Hrvatsku, Ured predsjednice Vlade Jadranke Kosor . Predstavio se kao Janez Janša, a u Uredu su mu tepali "sekundicu" i zatražili da ostavi broj jer je premijerka na putu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon kratkog vremena Kosoričin ured je uzvratio poziv, a Avdić im je opet odglumio Janeza Janšu, no kada su ga spojili s premijerkom odmah se predstavio pravim imenom.

I prije nego je progovorio, misleći da priča s Janšom, Kosor je rekla: "Halo. Poštovanje, dobar dan, Jadranka je. Lijepi pozdrav. U Budimpešti sam, idem upravo u zračnu luku, vraćam se, bila sam u posjeti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar se odmah predstavio i ispričao: "Dobar dan, gospođo Kosor. Denis Avdić je s Radija 1. Imitiram Janeza Janšu i želio sam samo provjeriti da li može jedno prezime iz Slovenije kontaktirati jednu tako vrlo važnu osobu. Izvinjavam se i želim vam ugodan sunčan dan".

"Naravno, Hvala lijepa. Drago mi je da smo se čuli. Puno pozdrava iz Mađarske, ovaj put. Ovdje sam na službenom putu", rekla je kroz smijeh Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijerka Kosor je u četvrtak boravila u Budimpešti, gdje se sastala s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo