IMPERIJ UZVRAĆA UDARAC / VIDEO: Darth Vader stiže u pomoć HDZ-u!

Premijerka je napravila novi gaf na saboru HDZ-a u Bjelovaru. Za svoju stranku je upotrijebila filmsku metaforu i najavila da će 'Imperija uzvratiti udarac', parafrazirajući jedan od naslova iz 'Ratova zvijezda'. Ono što je zaboravila jest činjenica da je Imperija izvor zla, a njen najistaknutiji član - okrutni Darth Vader.

12.10.2011.
9:41
VOYO logo

BJELOVAR - Premijerka Jadranka Kosor najavila je u Bjelovaru novu pobjedu HDZ-a na predstojećim parlamentarnim izborima.

Poručila je kako obrana hrvatskih nacionalnih interesa mora biti svetinja te da će tako i biti dok je HDZ-a. Članovima i pristašama je zahvalila na potpori i vjeri da se mogu uspješno boriti protiv zla, korupcije i kriminala, završiti pregovore i uspješno se boriti za spašavanje gospodarstva, financija i sličnoga.

"Ako dobijemo, a hoćemo, nov četverogodišnji mandat, u kojem ćemo moći do kraja provesti program koji smo stavili pred sebe, ja vam jamčim da će ta borba zaista ići prema svima bez obzira na ime i prezime, je li netko crven, žut, zelen, jer je borba protiv korupcije borba za ljudska prava", naglasila je predsjednica HDZ-a.

Kosor je za svoju stranku upotrijebila filmsku metaforu i najavila kako će "Imperija uzvratiti udarac", parafrazirajući naslov jednog od dijelova Ratova zvijezda. Ono što joj je promaklo jest činjenica da je Imperija u tim filmovima predstavljala izvor zla te da je njen najistaknutiji član bio Darth Vader.

Kosor je napomenula i da je Kukuriku koalicija vrlo jasno najavila da bi, kad bi dobila vlast, otpustila otprilike oko 80 posto službenika u državnoj upravi, a da ono što oni jamče jest zapošljavanje prema načelu dva za jedan, da neće smanjivati plaće ni mirovine te da će čuvati standard umirovljenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo