priča našeg čitatelja / VIDEO Autobus zagrebačkih maturanata usred noći zaglavio u Italiji. Bus morao u rikverc, maturanti pješice...

Čitatelj navodi da su zapeli u tunelu, iz autoprijevozničke tvrtke kažu da je to bila cesta na kojoj nisu označili radove pa je sve krenulo u krivo

1.9.2023.
15:55
VOYO logo

Javio nam se čitatelj portala Danas.hr i poslao video na kojem se vidi autobus koji je zapeo u Italiji na "uskog grlu" zbog čega su svi putnici morali izaći van te su gestikulacijom pokušavali pomoći nesretnom vozaču da se izvuče iz gabule.

"Autobus pun maturanata iz Zagreba u četvrtak je oko 23 sata zapeo u tunelu na povratku iz Španjolske. Maturanti su trebali prenoćiti u Francuskoj, ali su se kratko zaustavili u Cannesu te nastavili vožnju bez večere prema Italiji. Tamo se dogodila ova nesreća", navodi naš čitatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci se vidi kako putnici, vjerojatno maturanti, dižu ruke i pokazuju vozaču što da radi, on se sa sva četiri upaljena "žmigavca" pokušava izmigoljiti vozeći unatrag. Čini se kako je u jednom trenutku zapeo malo za rizol, a potom jedan mladić naslanja ruku na autobus i kao da ga pokušava "odgurnuti" sa rizola.

Image
SNIMKA JE HIT /

VIDEO Ona je školu završila u stilu! Maturantica u haljini na zabavu stigla na konju

Image
SNIMKA JE HIT /

VIDEO Ona je školu završila u stilu! Maturantica u haljini na zabavu stigla na konju

Kao što se vidi na snimci, maturante je prevozio autobusni prijevoznik Darojković d.o.o. pa smo ih kontaktirali kako bismo provjerili što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem telefona rekli su nam da autobus nije zapeo u tunelu, nego na cesti.

"Bilo je to na oko 200 metara od hotela u Italiji. Na cesti su bili radovi koji nisu bili označeni. Vozač nije znao za radove. On se vratio unatrag, a putnici su morali nastaviti dalje do hotela pješice. Nitko nije ozlijeđen", kratko su komentirali što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGELDAJTE VIDEO Kako su maturanti iz Velike Gorice skovali plan da razredniku poklone pečenje? 'Prvo smo mislili donijeti buket pun mesa'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo