Poruka s Twittera / Verbalni rat se nastavlja, SDP odgovorio Blokiranima: 'Ovako to radi Miriam Kervatin'

Image
Foto: PIXSELL/TWITER

Putem Twittera iz SDP-a su odgovorili Blokiranima koji su ih ranije optužili da su oni ti koji su građane doveli do dužničkog ropstva

24.4.2018.
19:00
PIXSELL/TWITER
VOYO logo

Verbalni sukob izmedu SDP-a i Udruge Blokirani se nastavlja. Nakon što su iz Udruge Blokirani reagirali na SDP-ov prijedlog oslobadanja gradana dužničkog ropstva, poručivši im kako su upravo oni ti koji su gradane doveli u ovakvu situaciju, oglasili su s iz SDP-a. 

"Naš cilj je blokirane gradane osloboditi dužničkog ropstva i zaustaviti daljnje kamatarenje. A ovako to radi Miriam Kervatin kandidatkinja na listi HDZ-a za VIII. izbornu jedinicu: "Neizmjerno mi je drago što sam upoznala gospodina Karamarka i vidjela njegovo veliko srce i ljudsku notu", stoji u objavi na Twitter profilu stranke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, Udruga Blokirani u utorak je priopcenjem reagirala na navode SDP-ovaca Davora Bernardica i Pede Grbina, koji su na konferenciji za novinare iznijeli prijedlog deblokade gradana kroz skraceni postupak osobne nagodbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što smo ukinuli javne ovršitelje, smanjili zatezne kamate, riješili problem švicaraca, ukinuli pravo vjerovnicima na naplatu opomena, tako i sada nudimo rješenje za problem blokiranih gradana", rekao je Bernardic na konferenciji za medije.

Iz Udruge Blokirani SDP-u su porucili da je na konferenciji iznesen niz senzacionalistickih, netocnih i neozbiljnih teza koje SDP plasira u politicke svrhe. Optužili su SDP da je glavni uzrok problema blokiranih gradana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Problem ovrha i blokiranih gradana eksplodirao je u vrijeme Vlade Zorana Milanovica, a za krizu blokiranih najvecu odgovornost, izmedu ostalih, snose SDP-ovi ministri financija i pravosuda Slavko Linic i Orsat Miljenic", tvrde Blokirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo