u pulskom Circolu / Veliki interes na audiciji za snimanje filma u Puli: 'Rekla sam im da nikakvo skidanje ne dolazi u obzir'

Do podne se okupilo pedesetak kandidata za startanje u njemačkom, navodno, ljubavnom, filmu

21.5.2021.
8:15
VOYO logo

Glumiti u filmu san je mnogih, pa makar i kao statist. Stoga je veliki interes u Puli izazvala audicija za film njemačke produkcije čija se radnja odvija u Istri. Tražili su se ljubavni parovi i pojedinci od 18 do 70 godina, a plus je bilo i glazbeno umijeće te poznavanje istarskog folklora. Iako su organizatori detalje držali u strogoj tajnosti, evo što smo doznali od budućih glumaca.

Strogo zabranjeno snimanje jutros u pulskom Circolu gdje se do podne okupilo pedesetak kandidata za startanje u njemačkom, navodno, ljubavnom, filmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Vidjela sam oglas u novinama i rekla sam zašto da ne?“

Što očekuješ?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ništa, što bude bit će“, rekla je Barbara Vižintin.

„S obzirom da je na slijepo ne znam šta očekivati kao što ste rekli, ali evo samo znam da je ljubavni film“, rekao je Branimir Mandac iz Pule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslov filma je, neslužbeno doznajemo, Poljubac iz Istre. Iako nitko ne zna što se iza toga krije, neki su kandidati jasno postavili granice.

„Pa ja sam im upravo rekla da nikakvo skidanje ne dolazi u obzir… Naravno, neće biti nešto tako ali neka ljubavna tema će vjerojatno biti“, tvrdi Mirjana Kanurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ne, ne, ne, nije, mislim ja se ne bih ljubila s nikim, ali ako treba negdje nešto proć' ili nešto reći evo tu sam“, rekla je Tatjana Bulešić iz Pule.

Uz to što se traže ljubavni parovi, kandidati su nam otkrili da se traži i poznavanje istarskog folklora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Bilo je pitanje da li se pozna istarski narodni ples, istarska glazba tako da vjerojatno je to to“, otkrio je Dean Bagar.

„Evo ovdje je riječ o autohtonom istarskom projektu gdje će se i plesati i pjevati, bit će tu i baluna, našeg plesa“, kazao je Alen Stojić iz Pule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki od kandidata već su surađivali s istom kućom koja je, kako doznajemo, organizirala i snimanje holivudskog blockbustera Hitman's Bodyguard 2 - u Rovinju.

„Radio sam puno toga s njima, i serija i filmova i uvijek je bilo sve pozitivno“, rekao je Branimir Mandac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ne znam koji će film trenutno bit sniman ali sam bila već dvaput kao statista, glumila sam časnu sestru“, tvrdi Ana Balaš iz Pule.

Audicija je održana ujutro i poslijepodne, a sve ostale informacije o filmu ostaju tajna - do snimanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo