VELIKI DAN ZA RTL: / Od petka će informativne emisije emitirati iz najmodernijeg televizijskog studija u Hrvatskoj

Image
Foto: RTL

Od petka, 20. prosinca, informativne emisije 'RTL Danas', 'RTL Direkt' i 'Vijesti' emitirat će se iz novog, ujedno i tehnološki najmodernijeg televizijskog studija u Hrvatskoj.

19.12.2019.
11:17
RTL
VOYO logo

Informativne emisije dobit će i novi vizualni identitet pa se tako mijenja sam logo emisija, kao i ostala grafika, a grafički je sustav trostruko veći od dosadašnjega i trenutno najnapredniji u industriji. Poseban doprinos izgledu studija dat će i 30 rasvjetnih tijela različitih performansi koji su ekološki osviješteni te imaju četverostruku manju potrošnju od standardne rasvjete.

"RTL-ov novi studio naš je najveći studio do sada, ali i najveći takav u Hrvatskoj. Ako ga usporedimo s prethodnim - set za naše informativne emisije sada je čak četiri puta veći. Zahvaljujući više od 60 kvadrata LED ekrana visoke razlučivosti, kao i sustavu proširene stvarnosti koji je sastavni dio svake emisije te robotskim kamerama, gledatelji će naše 'Vijesti', 'RTL Danas', 'Potragu' i 'RTL Direkt' doživjeti u potpuno novom svjetlu", najavljuje Željka Marijanović, glavna urednica Informativnog programa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Image
Image

Prvi veliki projekt koji će se odraditi iz novog studija su "Predsjednički izbori", a za njega se pripremaju brojna iznenađenja, čemu će svakako pridonijeti i činjenica da RTL ima 20 mobilnih novinarskih ekipa opremljenih da mogu trenutno i kontinuirano izvještavati s terena i dostavljati materijale. RTL-ovi reporteri javljat će se iz svih stožera, a rezultate izlaznih anketa i DIP-a predstavljat će tijekom večeri politička reporterka Damira Gregoret. S gostima u studiju razgovarat će Mojmira Pastorčić, a voditelji specijala "Predsjednički izbori" su Ana Brdarić Boljat i Tomislav Jelinčić.

"I dalje, kvalitetan, objektivan i ekskluzivan sadržaj ostaje naš prioritet i bit našeg posla. Studio je, rekla bih, dodana vrijednost tome, ono što naši gledatelji zaslužuju i od nas očekuju. Veliki je to izazov i dat ćemo najbolje od sebe", zaključuje Marijanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo