AUDI ODLETIO U ZRAK / Velika eksplozija automobila u splitskom predgrađu!

Image
Foto: Ilustracija/RTL

U 143. epizodi popularne serije 'Ruža vjetrova' dogodit će se velika eksplozija automobila. Počinitelj je zasad nepoznat, a žrtva još nije identificirana…

6.4.2012.
12:36
Ilustracija/RTL
VOYO logo

Velika eksplozija automobila Audi A8, splitskih registracija, dogodit će se u petak, 13. travnja u 143. epizodi 'Ruže vjetrova'.

Kako neslužbeno saznajemo, vozilo je koristilo više osoba – Nives O. i Marica O. u svrhu kupovine, Jakov O. i Sara M. za potrebe zadovoljavanja svojih seksualnih potreba, a Edo J. i Toni J. za osobne potrebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica serije kazala je da krhotine uništenog automobila nisu oštetile niti jedno drugo vozilo. U nesreći je smrtno stradala jedna osoba. Evakuirano je područje u krugu od 100 metara od eksplozije.

"Mislim da je vozilo u trenutku eksplozije upravo izlazio iz parkinga. Dijelovi automobila letjeli su na sve strane. Retrovizor mi je proletio točno pokraj glave. Imao sam sreću da me ništa nije pogodilo. Vidio sam mrtvog čovjeka kako leži 15-ak metara od zapaljenog automobila. Bilo je strašno, još sam u šoku", ispričao je svjedok nesreće, dodajući da u trenu eksplozije nikoga nije bilo u blizini auta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevidom je utvrđeno da je eksploziju prouzročila nepoznata supstanca krutih i tekućih eksplozivnih tvari. Međutim, još nije poznato što je bilo 'okidač' i tko je žrtva ove tragične eksplozije.

Odgovore saznajte u novom tjednu 'Ruže vjetrova', od ponedjeljka, 9.04.2012. do petka, 13.04.2012., u 20:00 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo