DETALJI SASTANKA / Velika drama u HDZ-u! Žalac rekla da se osjeća kao silovana žena, a Đakić poludio zbog Tolušića

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL, Marko Lukunic/PIXSELL

Josip Đakić kiptio je od bijesa i crven kao rak "bacao se" po hodnicima stranke

18.7.2019.
9:14
Dalibor Urukalovic/PIXSELL, Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dramatično je bilo u HDZ-u, Gabrijela Žalac najteže je podnijela svoju smjenu s mjesta ministrice, a Josip Đakić kiptio je od bijesa i crven kao rak "bacao se" po hodnicima stranke zbog smjene ministra te potpredsjednika Vlade i HDZ-a Tomislava Tolušića, jedinog političkog kapitalca među troje smijenjenih ministara, piše Večernji list.  

Smijenjena je i ministrica Nada Murganić, ali ona je, doznajemo, najkorektnije prihvatila svoju smjenu poručivši da ostaje na raspolaganju i stranci i premijeru. Dramatizirao nije ni Tolušić, neki su imali dojam da je bio pomalo ispuhan, ali nije pokazivao ni frustracije ni ogorčenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANCI

"Đakić je vikao da neće podržati Bedeković"

Đakić je poludio kada je čuo da je na odstrelu i Tolušić. "Bacao se, vikao da neće podržati Vesnu Bedeković za ministricu, također Virovitičanku, psovao. Brkić ga je morao smirivati, a onda su ga na razgovor primili Plenković i Jandroković. Od njih se vratio sav crven i zajapuren" prepričao nam je izvor iz Predsjedništva. I Gabrijela Žalac na Predsjedništvu se potrudila pokazati svu frustraciju zbog smjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekla je da se osjeća kao silovana žena ostavljena na ulici. Tvrdila je da je imala odlične rezultate u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, a da su joj prilijepili lažne afere", rekao je sugovornik iz HDZ-a. 

Plenković joj je na to odvratio da se ne treba tako osjećati jer je u političkoj utakmici nekad potrebno napraviti korak unazad kako bi se išlo naprijed dva, piše Večernji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo