TV PREMIJERA BLOCKBUSTERA / Večeras prava poslastica za ljubitelje akcijskih filmova!

RTL Televizija pripremila je pravu poslasticu za ljubitelje akcijskih filmova. Večeras u 20 sati udobno se smjestite i pogledajte TV premijeru 'X-Men početak: Wolverine' sa sjajnim Hughom Jackmanom i ostatkom zvjezdane ekipe.

21.2.2014.
11:20
VOYO logo

Godina je 1845. James Howlett (Hugh Jackman) svjedoči ubojstvu svog oca zbog čega doživi traumu i mutaciju - metalnim kandžama koje su mu izašle iz ruku ubije ubojicu Thomasa Logana, za kojeg se kasnije ispostavi da mu je pravi otac. Zajedno s polubratom Victorom (Liev Schreiber), James tijekom bijega kroz stoljeće sudjeluje u američkom Građanskom ratu, oba svjetska rata te ratu u Vijetnamu.

Godina je 1975. Kada Victor ubije nadređenog, James ga brani, ali su obojica osuđeni na smrt. Nekako izbjegnu smrtnu kaznu te upoznaju bojnika Williama Strykera (Danny Huston) i pridruže se njegovom X- Teamu, u kojem se nalaze Agent Zero (Daniel Henney), Wade Wilson (Ryan Reynolds), James Wraith (Will i Am), Fred Dukes (Kevin Durand) i Chris Bradley (Dominic Monoghan). No zbog nemilosti grupe prema ljudskim životima, James odluči napustiti skupinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon Bryana Stingera i Bretta Ratnera, tj. „X-Mena“, „X2“ te „X-Men: Posljednja fronta“, Gavin Hood, koji je prošle godine isporučio izvrstan blockbuster s Harrisonom Fordom „Ender's Game“ te odličan „Tsotsi“, snimio je prequel, tj. Wolverinovo odrastanje i udruživanje s X-Weapon timom, što će imati veliki utjecaj na Loganov kasniji život i borbu koja će se protezati kroz sve nastavke „X-Mena“.

Kao u svim nastavcima, ulogu Wolverinea odigrala je holivudska superzvijezda Hugh Jackman, koji je ovog puta sudjelovao i u scenariju te se pojavljuje i kao producent. U „X-Men Početku“ Jackman je želio da se film proširi na karakternu razradu likova, pogotovo Wolverina i njegove unutarnje borbe između životinjske surovosti i ljudske plemenitosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blockbuster su odlično prihvatili obožavatelji stripa, ali jednako tako i oni koji nisu bili upoznati s crtanom verzijom ovog super junaka, u dostojnom nastavku X-men franšize u kojoj, osim Jacksona, ne smijemo zaboraviti na sjajnog Lieva Schreibera, kao njegovog polubrata,  Ryana Reynoldsa, Kevina Duranda, Dannyja Hustana, te svestranog Black Eyed Peasea – Will i Ama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo