VATROGASNI ZAPOVJEDNIK APELIRAO: / 'Molim ljude za strpljenje, posla ima mnogo. Ne možemo preskakati po ulici'

Image
Foto: Pixsell

Otkrio je kako su jučer na terenu ozlijeđena tri, a danas jedan vatrogasac, no dodaje kako povrede nisu strašne

1.1.2021.
19:53
Pixsell
VOYO logo

Vatrogasni zapovjednik Sisačko- moslavačke županije u Dnevniku N1 rekao je kako vatrogasci neprestano rade na području koje je pogođeno potresom.

"Vatrogasci su nastavili skidati dimnjake, pokrivati krovove, te druge potrebne aktivnosti na terenu. Radili u tri zone, Sisak- Petrinja – Glina, te područje Hrvatske Kostajnice, Kukuruzari i Majur, te Martinske Vesti i Lekenika. Smanjili smo broj vatrogasaca danas s 800 na 600. Broj vozila ostao je isti – 130, 21 vatrogasno vozilo koje pomažu oko skidanja s visine”, rekao je Mijo Brlečić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže ako se dnevno u svim zonama radi po 180 do 200 kuća, a u manjim sredinama po 30 do 40. "To je mnogo kada se zbroje svi dani. Puno posla ima, pa molim ljude za strpljenje, ne možemo preskakati po ulici- Ide se redom i svima želimo pomoći što brže možemo”, rekao je Brlečić i naglasio da se ne može raditi bez vozila koja rade na visini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima ozlijeđenih vatrogasaca

"Ne može se raditi bez toga. Uključujemo se u sve aktivnosti, prijevoz hrane i sve drugo što je potrebno. Sve što dogovorimo u Stožeru i drugdje – izvršavamo", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je kako su jučer na terenu ozlijeđena tri, a danas jedan vatrogasac, no dodaje kako povrede nisu strašne.

"Nastojimo iskoristiti lijepo vrijeme. Napravili smo smjenu i sutra ćemo pojačati broj ljudi i vozila. “Sve koordiniramo, sve radimo tako da se uključe sve županije, te da svi budu zadovoljni. Tako ćemo raditi i dalju smjenu vatrogasaca”, kazao je Brlečić te dodao kako se svi nadaju da će podrhtavanje stati, prenosi N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo