Došao po svoje / Vaso ne zna za šalu! Evo što je učinio vlasnicima jedne trgovine: 'U čudu smo ga gledali'

Image
Foto: Ni Zagorje malo

Vlasnici uopće isprva nisu shvatili tko im je ušao u dućan

19.8.2020.
12:23
Ni Zagorje malo
VOYO logo

''Ako Vaso vidi ovaj oglas i dođe kod nas – dobit će mukte janjetinu'', tako se na svojoj Facebook stranici našalila ekipa iz Motorista Bike Shop. No, Milijan Brkić Vaso vidio je oglas i došao

Bilo je to još prošli tjedan kada su reklamirali za bajkere i ''ubacili'' Milijana Vasu Brkića. Zaboravili oni i na janjetinu i na Vasu. No on im je u utorak došao na vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Gdje je janjetina?'', pitao je i smijao se Brkić, piše portal Ni Zagorje malo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Helena Sugnetić i Marko Butraković, vlasnici dućana, ostali su u čudu. Nisu ga odmah ni prepoznali. S Vasom, naime, nemaju nikakve veze. Do utorka ga nisu ni poznavali.

''Gledam u njega i zbunjeno pitam 'kakva janjetina?'. Kad smo nakon par sekundi skužili o čemu je riječ i tko je to ušao u dućan, prasnuli smo u smijeh'', prepričali su Helena i Marko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izazivali vraga i došao im Vaso u njihov mali dućan.

''I ne širite dezinformacije, ne vozim BMW nego Harley Davidson'', smijao se Vaso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dopao mu se ''izazov'', pa je svratio u trgovinu. Netko od prijatelja pokazao mu je post. I dok u Motorista Bike Shopu stoluju Helena i Marko, Vaso se, kad su se upoznavali, nasmijao jer i on ima i sina Marka i kćer Helenu. S Markom je i došao u Motoristu. Nije dobio janjetinu, ali je kupio motorističku opremu za sina, a sebi bajkerske cipele.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo