TRAŽILI STE, DOBILI STE / Vaš omiljeni Galileo odsad svaki dan!

Image

Zbog brojnih upita gledatelja, popularna zabavno-obrazovna emisija Galileo će se od 16. travnja svakodnevno prikazivati na RTL Televiziji!

16.4.2012.
9:28
VOYO logo

Nakon što su zahtjevi gledatelja popularne zabavno-obrazovne emisije zatrpali sandučiće RTL Televizije, od 16. travnja Galileo započinje sa svakodnevnim prikazivanjem! Riječ je trotjednoj  pilot fazi prikazivanja ovoga projekta.

Tako će se Galileo na tri tjedna smjestiti na rasporedu od ponedjeljka do petka u 17:10 sati, u termin lifestyle emisije Večera za 5 koja se neće prikazivati tijekom navedena perioda. Subotnje i nedjeljno izdanje Galilea nastavljaju se prikazivati od 19:10 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Ninu Štambuka, simpatični Goran Fistanić pojačanje je voditeljske postave „Galilea“ u trotjednom periodu. Osebujni Slavonac se u medijskom poslu počeo pronalaziti već kao osnovnoškolac u ulozi radijskog voditelja na jednoj lokalnoj radio postaji. Iako je česti akter na kazališnim daskama, Goran ih je zamijenio novim voditeljskim angažmanom.

"Kod Galilea mi se najviše sviđaju eksperimenti koje radimo u studiju, a stalne posjete neobičnih životinja dodatno unesu onaj faktor zabave na svakom snimanju. Osim što su teme koje obrađujemo zanimljive, emisija je edukativna i raznovrsnost tema nudi mogućnost apliciranja određenih testova u stvarni život – kao na primjer kako najbrže pronaći parkirno mjesto", rekao nam je Goran dodajući kako je presretan što je postao dio Galileovog tima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitali smo ga da li se boji reakcije publike, na što je Goran spremno rekao: "Nadam se da ću sa svojom iskrenošću i osmjehom razoružati sve gledateljice!"

U tjednu Galilea Nino i Goran pozabavili su se mnogim temama, među njima su: najbesmisleniji svjetski zakoni, kako je večerati u zraku, koje su najčešće svakodnevne laži koje koristimo, što učiniti ako zapnete u prometnoj gužvi i kako najbrže naći slobodno parkirno mjesto u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi Galileo obožavatelji pripremite se na svakodnevni užitak u svijetu zabave i obrazovanja koji započinje već u ponedjeljak 16. travnja na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo