KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA / Valjda će Ivanu Vrdoljaku netko od trojice bivših šefova HEP-a makar sladoled poslati

Ako Koračević već nije znao pomoći HEP-u, znao je pomoći sebi pa je potražio zadovoljštinu na sudu koji je zbog nezakonitog otkaza danas odlučio da ga HEP mora vratiti na posao i pri tome mu isplatiti milijun i 100 tisuća kuna zaostalih plaća

Zoran Šprajc

2.2.2016.
22:20
VOYO logo

Komentar počinjem s proglašenjem osobe dana, s čovjekom koji može biti uzor svim direktorima javnih poduzeća i to po senzacionalnom rezultatu koji je ostvario. Za sebe.

To je Zlatko Koračević, bivši direktor HEP-a koji je na tešku i odgovornu funkciju zazivanja kiše imenovan 2012., a razriješen 2013. Ne zato jer je bio dokazano nesposoban. nego jer je bio žrtva unutrastranačkih preslagivanja u HNS-u.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koračević, naime, nikad prije s energetikom nije imao nikakve veze, ali je imao dobre veze s Radimirom Čačićem pa je s padom Čačića pao i on. No ako već nije znao pomoći HEP-u, znao je pomoći sebi pa je potražio zadovoljštinu na sudu koji je zbog nezakonitog otkaza danas odlučio da ga HEP mora vratiti na posao i pri tome mu  isplatiti milijun i 100 tisuća kuna zaostalih plaća. Da te novce ne bi morao voziti tramvajem, sud je odlučio da mu HEP mora vratiti i službeni automobil.

A tko je to nezakonito smijenio dobrog Zlatka Koračevića i omogućio mu da danas postane milijunaš? Jednako kao i on sposoban, bivši HNS-ov ministar gospodarastva Ivan Vrdoljak iz čijeg će mandata uglavnom ostati upamćena sponzorska škrinja za sladoled u njegovom dnevnom boravku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je identičnim otkazima Vrdoljak usrećio još dva člana bivše uprave - IvanaMatasića i Tomislava Šerića, valjda će mu netko od njih trojice u znak zahvalnosti makar sladoled poslati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču