VAKULA OBJAVIO NOVU PROGNOZU, STIŽE PROMJENA: / Možda ipak ima nade za bijeli Božić, evo gdje

Image
Foto: Pixsell

U Badnjoj noći oborine će uglavnom prestati, pa će jutro biti hladnije od prethodnih, uz ponegdje negativnu temperaturu

23.12.2018.
9:12
Pixsell
VOYO logo

I danas i sutra će se zadržati iznadprosječno toplo vrijeme, a na kopnu i sjevernom Jadranu većinom manje nego u subotu. Po nizinama unutrašnjosti danas će biti dugotrajne magle i niskih oblaka. U ponedjeljak će biti česte kiše, a tijekom Badnje noći u gorju bi mogle zalepršati i snježne pahulje, javlja meteorolog HRT-a.

Od utorka će biti većinom suho, ali uz ponovno hladna jutro, posebno u unutrašnjosti gdje će dani u područjima s maglom biti hladniji od prosjeka. Na Jadranu će osjećaj hladnoće tijekom Božića pojačavati bura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vladat će oblačno s maglom

Danas će u Slavoniji, Baranji i Srijemu biti iznadprosječno toplo, ali uglavnom oblačno, ujutro i maglovito. Mjestimice može pasti i poneka kap kiše. U središnjoj će Hrvatskoj biti pretežno oblačno s maglom, no postoji vjerojatnost za kraća sunčana razdoblja uz najvišu temperaturu oko 8 ili 9 °C.

Na sjevernom Jadranu promjenljivo oblačno uz mogućnost za vrlo malo kiše. Kiša je moguća i u gorskim krajevima, uz uglavnom oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 4 °C, na moru od 6 do 9 °C, a najviša dnevna od 7 do 9 °C, na Jadranu između 11 i 15 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije umjereno do pretežno oblačno, a ponegdje može pasti i malo kiše

Božić će biti hladniji

Toplo će se zadržati i na Badnjak, uz pretežno oblačno vrijeme. U Badnjoj noći oborine će uglavnom prestati, pa će jutro biti hladnije od prethodnih, uz ponegdje negativnu temperaturu. U nastavku tjedna većinom suho i djelomice sunčano, ali ne odviše toplo, jutra će biti čakmalo hladnija od prosječnih za kraj godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo